Kouwenaar Advocatuur

Kouwenaar Advocatuur is vanaf maart 2004 gevestigd in Amersfoort en met name gericht op ondernemers, ondernemingen, inclusief zzp-ers, profit- en non-profit organisaties en (statutair) bestuurder(s). Als ervaren en toegewijd advocaat, heeft Antoinette Kouwenaar alle juridische specialismen in huis om u als ondernemer of bestuurder zo goed mogelijk bij te staan en te adviseren.

Als ondernemer komt u dagelijks in aanraking met zaken vallend onder ondernemersrecht als het contractenrecht, het arbeidsrecht en incasso’s. Maar ook in het geval van een dreigende bestuurdersaansprakelijkheid bent u bij ons advocatenkantoor aan het juiste adres.
De oprichter en eigenaar van ons Amersfoortse familiebedrijf, Antoinette Kouwenaar-de Coninck, zet zich met actuele kennis van het recht, een uitermate praktische instelling en bovenal een grote gedrevenheid, doelgericht in voor uw belangen, zonder dat zij de context en andere belangen uit het oog verliest.

Haar partner, Werner de Coninck-Kouwenaar zorgt voor een uitstekende managementondersteuning en draagt optimaal bij aan de dienstverlening, waar Kouwenaar Advocatuur voor staat.

Heeft u te maken met een (dreigend) ondernemersrechtelijk geschil, wilt u voor de zekerheid iets tegen ons aanhouden of een advies vragen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

http://kouwenaar-advocatuur.nl/

Share This: