Recommendations

Antoinette heeft mij uitstekend geholpen bij mijn dossier. Er wordt uitstekende ondersteuning geboden, snel gereageerd en grondig gewerkt. Daarnaast is Antoinette een warme persoonlijkheid met oprechte interesse, waardoor je jezelf snel op je gemak voelt. Ik kan Antoinette zonder meer aanraden bij een ieder die een geschil adequaat opgelost wil hebben.

6 september 2021, Tim Nitters, Senior AFAS Business Consultant | AFAS Expert | Co-owner Contres (www-contres.nl)

Antoinette had dealt with a number of sensitive labor relaties cases for me and i have always been pleased with her pragmatic but thorough approach. The impact of the rudimentary approach of Antoinette should never be underestimated, her perseverance and her legal abilities prevent a case to be brought to court or bring a court case to a good end !

24 augustus 2020, Bart Kroon, JBR Interim Executives, Interim Leadership & board roles Supervisory Board ad VoergroepZuid, FairtradeOriginal

Antoinette heeft me uitstekend geholpen bij een ingewikkeld juridisch traject. Gaf hierbij goede, deskundige en professionele adviezen. Is makkelijk benaderbaar en een goede sparringpartner. Reageert snel en adequaat. Is helder en duidelijk in haar communicatie. Samen met haar professionele ondersteuning hebben we dit traject tot een goed einde kunnen brengen.

2 augustus 2020, Guus Wijfjes MBA, Afdelingshoofd Cardiothoracale Chirurgie St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

Antoinette heb ik leren kennen als een gepassioneerde advocaat op het gebied van o.a. arbeidsrecht. Haar praktijk, tegenwoordig heerlijk gelegen in een rustige groene omgeving, geeft zij op haar eigen kenmerkende wijze vorm. Altijd een luisterend oor, meedenken met de klant en heb je een vraag dan kijkt ze eerst wat je zelf kan. Je ziet dat terug in haar kernwaarden oplossingsgericht en servicegericht. Het is fijn samenwerken met haar, zowel in haar rol van advocaat als van collega.

24 juli 2020, Fabia Hooykaas, Teamcoach, Werkplekcoach, Trainer communicatie en Klantgerichtheid, Extern vertrouwenspersoon, https://www.verhip.com/interim.html

Antoinette is a top lawyer who is interested in ensuring you get the best result and values a client as a friend. Antoinette is very detailed and dedicated. She helped me in a case, where she excelled in separating main points from side points, providing clear insights for anyone involved. I can highly recommend Antoinette as a lawyer for her approach, knowledge and devotion.

14 juli 2020, Jan van den Brom MBA, Managing partner at Agiboo CTRM, www.agiboo.com

Antoinette heeft me uitstekend geholpen bij een ingewikkeld juridisch traject. Allereerst een luisterend oor, met begrip. Daarna uitstekende hulp met goede vragen en feedback om alle informatie te verzamelen, te ordenen en juridisch te wegen. Daarna werd iedere stap in overleg gezet. Met mooi resultaat! En tegenpartij kreeg ook duidelijkheid. Snel, duidelijk, efficiënt, gedegen juridisch werk! Met het hart op de goede plek! Heel veel dank.

14 juli 2020, Ria van Rooijen, Integrative Sports Medicine Physician at VOF Wiegers & Van Rooijen, Sportgeneeskunde Flevoland

Kouwenaar Advocatuur kan ik van harte aanbevelen aan ondernemers die in een ondernemersrechtelijk geschil dreigen te raken met hun zakenpartner. Antoinette Kouwenaar is zeer bekwaam in het ondernemersrecht. Zij benadert je zaak pragmatisch, kordaat en met verstand van zaken. Als mens is zij betrokken, warm en integer, waardoor je je bij haar meteen op je gemak voelt. Eén van de zaken die ik zeer in haar waardeer, is dat zij in contact met haar netwerk blijft, ook nadat een zaak is afgerond.

Zij is een hele fijne advocaat tijdens een lastige procedure; ze staat je echt terzijde en weet in je zaak door te pakken en op te treden waar nodig. Op die manier wist zij mijn zaak in zeer korte tijd tot een goed einde te brengen. Met effectief onderhandelen wist zij te voorkomen dat mijn zaak in een langdurige en dure rechtelijke procedure terecht zou komen.

22 april 2016, Pauline Maring, Directeur Visionsinc: http://www.visionsinc.nl/ en initiatiefnemer van: Denktank ZZPid: http://www.denktankzzpid.nl/ – Coach, Trainer, Facilitator, Denktankbegeleider en Creatief denker

Enige tijd geleden heb ik Antoinette moeten inschakelen voor een geschil waarin ik betrokken was. Het viel op dat zij het snel en adequaat oppakte, bij de sommatiebrief had zij bijvoorbeeld meteen een concept dagvaarding gedaan. Dit pakte goed uit. Persoonlijk heb ik de samenwerking met Antoinette als plezierig en waardevol ervaren. Zij is een advocaat die staat voor haar zaak.

5 april 2016, mr. Hugo den Toom, zelfstandig ondernemer

Mr. Antoinette Kouwenaar is een zakelijk contact van mij. Ik heb haar onlangs in contact gebracht met een relatie van mij inzake een arbeidsconflict. Inmiddels is de case afgerond, naar meer dan grote tevredenheid van mijn relatie, die aangeeft ontzettend blij te zijn de expertise Antoinette ingezet te hebben. De jurist Antoinette verstaat haar vak; heeft veel verstand van zaken, handelt efficiënt en adequaat. De mens Antoinette geeft blijk van een groot inlevingsvermogen, stelt mensen op hun gemak, is plezierig no nonsense, reageert snel, straalt vertrouwen uit en maakt dat ook waar. Kortom, ik beveel haar met grote overtuiging aan!

5 april 2016, Jenny Albertema

Ik heb Antoinette ingeschakeld in een ingewikkelde ontslagprocedure. En heb haar vervolgens leren kennen als een betrokken adviseur die helder informeert en een prettige en open regie voert. Antoinette staat naast je en zet met veel kennis van zaken de opties en prognoses op een rijtje. Haar no-nonsense werkwijze en kordate optreden maken haar een (juridische) rots in de branding.

24 maart 2016, Tineke Flinterman van Flinc Create www.flinccreate.nl
Ik heb Antoinette aangeraden bij een zakelijk contact. Nu ik hoor alleen maar hoe blij deze persoon met Antoinette is. Ze is snel, efficiënt, kan heel goed snel dingen doorzien, weet precies de juiste toon te raken en is erg prettig in omgang. Ze verstaat haar vak volledig.

20 februari 2014, Elske van de Fliert van Zero-e, www.zero-e.nl
Expert in groener, schoner en slimmer rijden | Reductie brandstofverbruik en CO2 | Meer draagvlak | KAM/MVO/wagenpark

Antoinette Kouwenaar-de Coninck is a highly skilled and accurate legal expert. She represented our company in a very complex labor case and highly contributed to a successful outcome. She conducted all negotiations in an excellent and very professional manner. Antoinette also brings a good dose of humor to the table which keeps everything in perspective. It was a pleasure working with her and we will definitely turn to her again, should the need arise.

December 1, 2013, Shoshana Visser, Consultant at BT Systems, LLC. www.banktrade.com

Antoinette Kouwenaar-de Coninck is een zeer kundige en accurate jurist op het gebied van arbeidsrecht. Om te komen tot een beëindigingsovereenkomst met mijn werkgever heeft zij inhoudelijk sterk bijgedragen, maar ook de onderhandelingen op een uitstekende manier gevoerd. Een en ander heeft geresulteerd in een zeer bevredigend resultaat. Antoinette weet bovendien haar inhoudelijke kennis en expertise in haar werk te combineren met de nodige relativering en humor

19 november 2013, Henk J. Mulder,
Eigenaar Accelerando onderwijs- en uitgeefdiensten

Antoinette is een gedreven vakvrouw die mij als kleine ondernemer al heel vaak goed heeft bijgestaan. Buiten dat zij veel kennis van zaken heeft is zij geïnteresseerd als persoon bij het wel en wee van mijn bedrijf. Zij staat klaar voor kleine vragen maar ook voor het opstellen van contracten of andere juridische vraagstukken waar ik geen kennis van heb. Zij maakt altijd tijd voor je en is ook voor de kleine ondernemen goed te betalen! Ik hoop nog lang samen te kunnen werken met haar.

October 22, 2013, Katrien Verheye, www.huidtherapiejuno.nl
Founder & Skin Therapist at Huidtherapie Juno

Antoinette is een praktische en zeer vasthoudende advocaat die in “no time” weet waar de schoen wringt en welk belang speelt. Door hoofd- van bijzaken te onderscheiden kan ze doelgericht aansturen op het beoogde resultaat. Elke cliënt van Kouwenaar Advocatuur is dan ook een meer dan tevreden cliënt.

6 september 2011, Judith Bootsman- Wagemaker, www.bootsman-consultancy.nl
Bedrijfseconoom Financieel Planner MfN register-mediator at Bootsman Consultancy

Een zeer toegewijde advocate, een hardwerkende onderneemster en een geweldige echtgenote!

April 7, 2011, Werner de Coninck, Paralegal bij Kouwenaar Advocatuur

Vanuit VerzuimVitaal heb ik Antoinette enkele keren ingezet op zeer uiteenlopende zaken, voor onszelf en voor onze klanten. Wij zijn buitengewoon tevreden over haar grote kunde, inzet en flexibiliteit, maar bovenal merk je bij haar betrokkenheid bij haar werk en haar cliënten. Ook is ze heel direct, dus je weet waar je aan toe bent. Een aanrader dus.

July 18, 2009, Ad Smit, www.verzuimvitaal.nl
Owner VerzuimVitaal – de arbodienst waar je BLIJ! van wordt.

Antoinette is een plezierig mens om mee te werken. Heldere communicatie, humor en vooral de passie voor haar vak zijn kenmerkend voor haar werkwijze.

November 26, 2008, Astrid Korevaar, www.burobeer.nl
Sales Consultant Loxis track & trace
I know Antoinette through a network organization and, in a moment of need, contacted her in regards to an unfortunate situation with a client. She didn’t hesitate to help me in a timely and expert manner. I can’t thank her enough, because she solved the problem as if it were nothing. Since then Antoinette has helped me to arrange the “Terms and Conditions” for my business. She offered insight into what was possible, necessary and wise in my specific situation. She took the time to explain al the legal technicalities and ensured that I could make the best choices to fit my needs.
It is wonderful to work with someone whom you can so fully trust and count on.

February 15, 2008, Carrie Preston. www.studiotoop.nl
Garden Designer, studio TOOP
Helemaal TOP!

February 3, 2008, Bernard van Gellekom, www.bvgellekom.com
Vormgever in de ruimste zin van het woord.
I worked with Antoinette on several cases and I have learned to know her as a very professional and intelligent lawyer. She is straight forward, has a no nonsens mentality and her advises are very reliable.
You can always rely on her as a business partner, she has a lot of respect for her clients and her service level is very high.
And last but not least, she is a very pleasant person to talk to, she has a positive mind and she likes a good laugh now and then.

November 5, 2007, Nadya van den Broek, www.aranea.nl
Manager P&O at Aranea Consult

Antoinette is a highly professional lawyer, she has eyes for important details and still is able to see the big picture. She is a multiple skilled person and always gets the job done. Antoinette can be tough but she is always honest and straight foreward. Her personal touch and humanity make her a very special lawyer and it’s, inspite of the case, a pleasure doing business with her.

September 11, 2007, Mireille van de Riet, www.kunstvanderiet.nl
Experienced Entrepreneur: Professional management and salestrainer, coach, recruiter.
I learned to know Antoinette as a trustworthy person with a good sense of humor and integrity . She is also a good networker, not only in het own branche but also with a wide view as an Entrepeneur. She will always try to help people in anyway she is capable of. In short, a very recommendable business partner.

September 11, 2007, Pauline Dieleman

Antoinette has done several jobs for me, each time with excellent results, on time and for a very reasonable fee. Highly recommended!

September 11, 2007, Hans Smeets
MVNO Consultant at Kanoon Iran Novin

Antoinette heeft me geholpen een dreigend arbeidsconflict te voorkomen. Ze wist de juiste toon te vinden voor de communicatie en welke middelen ik in kon zetten om proberen te bereiken wat ik wilde. Alles snel en naar tevredenheid afgehandeld, ondanks de drukke periode (kerst).

September 11, 2007, Brigitte Meijer-Kolenbrander,
Functional Designer at Globe Educational Technology B.V. (GET)

Share This: